fbpx

15 krukväxter som lockar lycka och lycka till huset!

Från oändligheten följer människor händelserna runt dem, det skarpsinniga meddelandet och kommer ihåg regelbundet upprepade olyckor. Därefter återspeglas de i folkskyltar och övertygelser. Till exempel har observanta blommodlare länge märkt de fantastiska egenskaperna hos vissa inomhusplantor som kan påverka våra liv med sin starka energi och förändra den till det sämre eller till det bättre. Om du ska dekorera ditt hem med ett annat grönt hushåll, vänd dig till folkens visdom och välj en växt som hjälper dig att lösa detta eller det här problemet.

Aloe (century växt)

Agave har uppnått popularitet inte bara på grund av dess helande egenskaper. Våra mormor var väl medvetna om sin fantastiska förmåga att skydda hushållet från det onda ögat, dåligt inflytande och olyckor, så de höll alltid aloe i huset.

Oxalis (gräddfil)

Denna krukväxt är en riktig healer. Läker blomman på energinivån: det stärker hälsan och hjälper till att bli av med fysiska sjukdomar snabbare. Oxalis kommer att vara användbart i alla hem, och i rummet hos en person som är sjuk kommer det helt enkelt att vara oersättligt.

Spathiphyllum

Denna blomma är inte för ingenting kallad “kvinnlig lycka”. Växten förändrar överraskande livet för en enda kvinna till det bättre: det lockar uppmärksamhet från män och hjälper till att hitta sann kärlek. Gifta och engagerade Damer, denna växt kommer att rädda dig från stridigheter och missförstånd med din man eller brudgum och hjälper till att harmonisera relationerna.

Anthurium

Ensamstående män som har problem med att kommunicera med motsatt kön borde ha ett anthurium i sitt sovrum, som kallas “manlig lycka”. Denna catchy blomma har en positiv effekt på manlig styrka, lägger karisma till sin ägare och hjälper till att hitta den enda utvalda.

Kinesisk ros (hibiskus)

För att locka kärlek och uppmärksamhet från män kommer ensamstående unga damer inte vara överflödiga att lägga till en kinesisk ros till spathiphyllum, som har liknande egenskaper. Efter att ha bosatt sig i huset börjar den östra trollkarlen mirakulöst att locka män till det, bland vilka “the one” snart visas.

Saintpaulia (afrikansk violet)

Men det är inte nödvändigt att starta en violett för ogifta kvinnor. Hon är ensamhetens blomma och plottar ofta med nya manliga bekanta och tvingar dem att lämna detta hus så snart som möjligt. Men för redan etablerade gifta par som redan har haft barn, kommer denna gröna gäst att ge motsatt service: det kommer att stärka äktenskapet och bidra till att upprätthålla ömsesidig förståelse och harmoni i familjen.

Balsam

Rengöring av hemmet aura är inte mindre effektivt kommer att vara engagerad i balsam, som länge varit känd för sin kraftfulla magiska kraft. Andra namn på denna växt — nedotroga, ogonyok, Roly våt. Blomman lindrar husets invånare från negativa känslor och kommer att ersätta dem med gott humör, släcker rätter vid roten och släpper ut innuendos.

Cyklamen

Denna inomhusblomma är den starkaste trollkarlen och trollkarlen, fyller huset med lycka och glädje. Det skyddar på ett tillförlitligt sätt sina ägare från illvillarnas intriger, tar bort dåliga önskningar och förbannelser från dem och neutraliserar svarta magiska stavar.

Murgröna

Om det inte finns några spår av den tidigare passionen i det äktenskapliga förhållandet, starta snabbt ett rum murgröna i huset. Denna växt harmoniserar mirakulöst förhållandet mellan makar som har varit gifta i många år, stärker känslor och hjälper till att återuppväcka gnistan med en ny kraft.

Myrten

För nygifta kommer den bästa gåvan att vara en kruka med myrtle. Det kommer att bidra till att stärka relationerna, skapa ömsesidig förståelse mellan unga makar och ge lycka och fred till hemmet.

Chlorophytum

Ful klorofytum är användbar där det ofta finns stridigheter, meningsskiljaktigheter och utelämnanden. Detta gäller inte bara hemutrymmet utan även arbetskontoret. Det noteras att anställda som har chlorophytum som växer nära sina skrivbord alltid visar sig vara kontorsgruppens själ och har inga problem att kommunicera med kollegor eller överordnade.

Tolstyanka (pengar träd)

Denna krukväxt, även kallad pengaträdet, hjälper dig att hantera ekonomiska problem. Men den feta kvinnans magiska charmar kommer endast att avslöjas om hon växer i en röd kruka och från god vård har inte liten (bagatell), men stora tjocka löv (stora räkningar).

Zamioculcas

Denna hemblomma har liknande egenskaper och kallas det andra dollarträdet. Växten ger sin ägarstatus, prestige, anpassar mirakulöst finansiella angelägenheter, ger pengar lycka och rikedom.

Vampyrer, ut!

Börja inte dieffenbachia och monstera i ditt hem — dessa krukväxter anses vara kraftfulla energi vampyrer. De uttömmer kraftigt deras ägares mentala styrka och ger diskord i förhållandet. Särskilt starkt känns deras negativa inflytande i småstora lägenheter, så dessa gröna “monster” är bättre att bosätta sig i offentliga institutioner, där det finns en stor passabilitet hos människor dagligen. Detsamma gäller för inomhus Ormbunkar-det här är de kända energibekämparna.

Med försiktighet bör du också närma dig Kaktusar. Endast “tjockhudade” kamrater kommer att komma överens med prickiga grannar, men de kan belöna känslomässiga människor med ökad aggressivitet och irritabilitet.

Att tro eller inte tro på sådana folkskyltar kommer alla att bestämma sig själv. Men om huset har en spänd atmosfär under lång tid och samma problem upprepas, ta en närmare titt på dina hemfärger och ersätt dem för intresse av intresse med andra gröna husdjur. Vad händer om troen går i uppfyllelse?

Även de vanligaste inomhusblommorna kan ge gott humör och positiva känslor. Och mysticism har inget att göra med det! Varje växt kommer att glädja ägarens öga och själ, om den är frisk och vacker.

Du vill kanske läsa också