fbpx
Fräscht och väl underhållna kontor med Fresh Trend Kontorsstädning.
Skapa en fräsch och produktiv arbetsmiljö med vår effektiva kontorsstädningstjänst. Vi har erfaren personal som är utbildade i de senaste städteknikerna och använder miljövänliga produkter. Boka din kontorsstädning idag och fokusera på ditt arbete utan störningar från en oordnad omgivning.
Kontakta oss

Effektiv Kontorsstädning -
en ren arbetsplats

Välkommen till Fresh Trend kontorsstädningstjänster! Som företagare är det viktigt att ha en professionell och fräsch arbetsmiljö för att skapa ett positivt intryck på kunder och medarbetare. Därför är kontorsstädning en viktig del av ditt företags framgång.

Fresh Trend har mångårig erfarenhet av kontorsstädning och vi vet vikten av att leverera högkvalitativ service. Vi har utbildade och erfarna städtekniker som arbetar med noggrannhet och effektivitet för att säkerställa att ditt kontor ser fräscht och professionellt ut. Vi använder endast de senaste städpersonal och produkterna för att erbjuda en skonsam, men effektiv städning.

Fresh Trend -
kontorsstädning stockholm

ETT NAMN DU LITAR PÅ!

Vi förstår att varje företag har unika behov, så vi erbjuder en mängd olika städtjänster för att passa dina specifika krav. Vi erbjuder till exempel daglig, veckovis eller månatlig städning, så att du kan välja en lösning som passar dig bäst. Vi är flexibla och anpassar våra tjänster till dina behov, så att du kan fokusera på att driva ditt företag medan vi tar hand om städningen.

Fresh Trend har en stark commitment till kvalitet och vi är stolta över att erbjuda en 100% nöjd kundgaranti. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vi strävar alltid efter att leverera den högsta standarden av service. Vi ser till att vårt team är välutbildade och har regelbundna träningar för att säkerställa att vi alltid levererar den bästa kvaliteten på våra tjänster. 

kontorsstädning

VIKTIGASTE FAKTORER
SOM PÅVERKAR PRISET

  • Inglasad balkong
  • Inredd källare / Gillestuga
  • Vindsförråd
  • Svårt tillgängliga ytor som kräver specialutrustning.

INGÅR EJ:

  • Ommöblering / Tunga lyft i bostaden
  • Ventilationskanaler
  • Braskaminer
  • Arbeten på höga höjder (skylift, kran eller dylikt)

NYTT INOM RUT & ROT

VIKTIGT! För de flesta städtjänster i Sverige gäller RUT-avdraget. Från och med 1 januari 2021 är RUT-avdraget höjt till 75.000 kr per person och kalenderår.
” Riksdagen har den 25 november beslutat att rutavdraget utvidgas med fyra nya tjänster. Det gäller arbeten som påbörjas, avslutas och betalas från och med 1 januari 2021.
Följande fyra tjänster ger då rätt till rutavdrag: 
För tvätt och transport till återanvändning ska arbetskostnaden schablonberäknas till 50 procent av totalkostnaden. För övriga tjänster ska faktisk arbetskostnad anges. Taket för rutavdraget höjs samtidigt till 75 000 kronor per person och år, jämfört med dagens 50 000 kronor. Rotavdraget kvarstår med max 50 000 kronor per person och år.”
kontakta oss för mer information

Vad innebär Nöjd Kund Garanti:

FRESH TREND STÄDGRUPP

Vårt team är dessutom högt utbildade i hygien och säkerhet, så du kan vara säker på att ditt kontor är i trygga händer. Vi följer alltid de senaste industristandarderna och förordningarna för att säkerställa en säker och hälsosam arbetsmiljö.

Till sist, vi är medvetna om vår miljöpåverkan och strävar alltid efter att använda miljövänliga produkter och tekniker för att minimera vår påverkan på miljön.  

Om mot allt förmodan du blir inte nöjd med städnings kvalité, kommer vi i första hand tillbaka och åtgärdar de moment som blev inte bra. Det betyder att anspråk och eventualiteter måste meddelas till oss inom 72 timmar efter avslutad städning. Om de åtgärdas på egen hand, gäller inte garantin.