fbpx

FRESH TREND STÄDGRUPP

STÄDFIRMA I STOCKHOLM

OM OSS

Professionalism och Passion inom Städtjänster

Fresh Trend Städgrupp AB är ett professionellt städföretag baserat i Stockholm. Vi har mer än 10 års erfarenhet av att erbjuda högkvalitativ städtjänster för både privatpersoner och företag.

Vi är engagerade i att leverera den bästa städservice möjligt till alla våra kunder. Vi har ett team av duktiga och erfarna städare som har en stark passion för att göra varje hem eller kontor ren och fräsch.

Vårt mål är att ge våra kunder en bekymmersfri städupplevelse med utmärkt service och resultat. Vi använder enkelte miljövänliga städprodukter för att säkerställa en säker och hälsosam miljö för våra kunder och vårt team.

Så om du söker ett pålitligt och effektivt städföretag i Stockholm, välkommen till Fresh Trend Städgrupp AB. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

om oss
Städfirma Stockholm
Ren skönhet i varje rum –
det är vad vi strävar efter hos Fresh Trend!

Vi vet att det kan vara en utmaning att hålla hemmet eller kontoret rent och fräscht, särskilt när du har en hektisk livsstil. Men det är just därför vi är här! Fresh Trend är ett städföretag som brinner för att erbjuda enkel och effektiv städservice som gör livet lite lättare för dig.

Vårt dedikerade team av städare har en stark passion för att göra varje rum glänsande rent. Vi är duktiga på vårt jobb och strävar alltid efter att leverera bästa möjliga resultat. Vi använder endast miljövänliga produkter för att säkerställa en säker och hälsosam miljö för dig och din familj.

Så om du letar efter en lösning för dina städbehov, tveka inte att kontakta Fresh Trend! Vi är här för att hjälpa dig skapa en fräsch och vacker livsstil – en städning i taget. 

VÅR PERSONAL BIDRAR TILL EN FANTASTISK TEAM SPIRIT OCH POSITIVT TÄNKANDE ATT FÖRA OSS FRAMÅT!

INFORMATION

Du kan känna dig helt trygg när du anlitar oss! Vi tar fullt ansvar för alla arbeten och all vår personal och du kan alltid nå en ansvarig hos oss om du skulle behöva det.

Skattereduktion

Köpare av hushållsnära tjänster har rätt till skattereduktion på 50% av arbetskostnaden för RUT-tjänster. Efter den 1 juli 2009 kom Skatteverket med nya regler; ”fakturamodellen” vilket innebär att skattereduktionen dras av direkt vid fakturabetalning. Vi sköter ansökan till Skatteverket och för det behöver vi registrera ditt personnummer. Ni som köpare får löpande information från Skatteverken om den preliminära skattereduktionen som ni tillgodoräknats, och det redovisas även på er inkomstdeklaration året därpå.

Försäkring & Reklamation

Vi är och vår personal är försäkrade. Vi har fullständig ansvarsförsäkring hos Folksam. Om en olycka skulle inträffa som vi är ansvariga för, t.ex. att ett föremål gått sönder, så ersätter vi det. Vi har som policy att vår personal måste kontakta kontoret direkt vid skadetillfället och därefter kontaktar kundtjänst dig. Upptäcks ni en skada som vi inte uppmärksammat så behöver du anmäla detta till kundtjänst. Är du inte nöjd med hur städningen har utförts behöver detta rapporteras till oss inom 24 timmar så att vi får en chans att korrigera det. Meddela gärna konkreta anledningar till varför städningen inte var till belåtenhet.

Nyckelrutiner
Vid regelbunden hemstädning har vi så kallade nyckelrutiner om det är så att ni inte kan vara hemma vid städtillfällena. Nyckelrutiner för hemstädning kan göras på olika sätt beroende på vad som passar er bäst. Ett alternativ är att ge er hemstädare en nyckelkopia. Vi skickar då en nyckelkvittens på att vi mottagit en nyckel där vi förbinder oss till att den endast används vid överenskommna tider för hemstädningen. Ett annat alternativ är att bestämma ett gömställe för nyckeln. Det kan exempelvis vara i en blomkruka på baksidan av huset där hemstädningen ska genomföras.
Avbokning Och Ombokning

Avbokning av städningen av hemstädningen ska göras senast 2 arbetsdagar innan förbestämt städdatum till vår kundtjänst. Vid sen avbokad tid så debiterar vi er för motsvarande 3 arbetstimmar.

kontakta oss för mer information

Städfirma