fbpx

Skarp och Glänsande Fönster
med Vår Fönsterputsningstjänst

Få skarpa och glänsande fönster med vår fönsterputsningstjänst. Vi har erfaren personal som är utbildade i de senaste teknikerna och använder miljövänliga produkter. Boka din fönsterputsning idag och njut av en fräsch och klar miljö.

Loading

Fönsterputs Stockholm

Glänsande Fönster med Fresh Trend Fönsterputsningstjänster

Välkommen till Fresh Trend Fönsterputsningstjänster, där vi erbjuder en smidig och effektiv lösning för att hålla dina fönster rena och glänsande. Vårt team av erfarna fönsterputsare garanterar en noggrann rengöring och vi strävar alltid efter att leverera den bästa kvaliteten på fönsterputsningstjänster. Kontakta oss idag för att boka din nästa fönsterputsning. 

Förvandla det till en vana att anlita ett städbolag!

Gör intryck med glänsande och rena fönster med Fresh Trend Fönsterputsningstjänster. Vårt erfarna team garanterar en noggrann och effektiv fönsterputsning för alla typer av fönster. Vi använder endast miljövänliga produkter och strävar alltid efter att leverera den bästa kvaliteten på våra tjänster. Boka din nästa fönsterputsning med Fresh Trend idag och upplev skillnaden.

Fönsterputsning

VANLIGASTE FRÅGOR:

Hur lång tid tar arbetet?

Tidsåtgången beror naturligtvis på antalet, typ och placering av fönster. Om du bara behöver en uppskattning av tiden som just din fönsterputsning kommer att ta, är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig så gott vi kan.

Behöver jag förbereda rengöringsmedel, utrusning?

Nej, det behöver du inte göra. Eco städ i Stockholm AB står för allt material och utrustning. Om det finns svårt åtkomliga fönster i bostaden, önskar vi veta detta i förväg för förberedelse av specialutrustning så som stege eller teleskopskaft. 

Regn, kyla, slask - är det problem för att putsa fönster?

Regn är sällan ett problem såvida den är inte mycket kraftigt. Kyla och vind är två av de vanligaste hinder för fönsterputsning. Om våra medarbetare känner att de inte kan utföra arbetet på ett bra sätt på grund rådande väderlek, kommer vi boka om fönstertvätt till ett annat tillfälle.

Rut-avdraget - hur funkar det?

Det sköter vi åt er. Efter betalning av fakturan för utförda tjänster med beloppet som motsvarar 50% av arbetskostnader, meddelar vi Skatteverket om det och betalningen av återstående 50% av totala beloppet sker direkt till oss. Utbetalnings bekräftelse från Skatteverket får du hem i brevlådan. För er information kontakta oss via telefon eller här.

NYTT INOM RUT & ROT

VIKTIGT! För de flesta städtjänster i Sverige gäller RUT-avdraget. Från och med 1 januari 2021 är RUT-avdraget höjt till 75.000 kr per person och kalenderår.
” Riksdagen har den 25 november beslutat att rutavdraget utvidgas med fyra nya tjänster. Det gäller arbeten som påbörjas, avslutas och betalas från och med 1 januari 2021.
Följande fyra tjänster ger då rätt till rutavdrag: 
För tvätt och transport till återanvändning ska arbetskostnaden schablonberäknas till 50 procent av totalkostnaden. För övriga tjänster ska faktisk arbetskostnad anges. Taket för rutavdraget höjs samtidigt till 75 000 kronor per person och år, jämfört med dagens 50 000 kronor. Rotavdraget kvarstår med max 50 000 kronor per person och år.”
kontakta oss för mer information
Flyttstädning Täby

Vad innebär Nöjd Kund Garanti:

FRESH TREND STÄDGRUPP

Om mot allt förmodan du blir inte nöjd med städnings kvalité, kommer vi i första hand tillbaka och åtgärdar de moment som blev inte bra. Det betyder att anspråk och eventualiteter måste meddelas till oss inom 72 timmar efter avslutad städning. Om de åtgärdas på egen hand, gäller inte garantin.