fbpx

Bokningsvillkor

  1. Bokningsbekräftelse: Efter en lyckad bokning kommer kunderna att få ett bekräftelsemail som detaljerar den begärda tjänsten, datum och tid för tjänsten, och den uppskattade kostnaden.

  2. Avbokningspolicy: Kunder kan avboka eller omboka sin bokning utan extra kostnad upp till 24 timmar före den planerade tjänstetiden. Om en bokning avbokas eller ombokas inom 24 timmar innan tjänsten, kommer en avbokningsavgift på 25% av tjänstkostnaden att tas ut.

  3. Prissättning: Priser för våra tjänster finns listade på vår hemsida. Slutpriset kan dock variera beroende på det faktiska skicket och storleken på utrymmet som ska städas. Eventuella ändringar i slutpriset kommer att kommuniceras till kunden innan tjänsten påbörjas.

  4. Betalning: Betalning sker vid slutförandet av tjänsten. Vi accepterar en mängd olika betalningsmetoder, inklusive betalningar med kredit-/betalkort och banköverföringar.

  5. Ansvar: Fresh Trend Städ Group är fullt försäkrade och vi tar ansvar för vårt arbete. Vi ber dock att kunderna säkrar eller tar bort eventuella ömtåliga eller oersättliga föremål innan vårt städteam anländer.

  6. Sekretesspolicy: All personlig information som lämnas under bokningsprocessen kommer endast att användas för att fullgöra tjänsten. Vi är engagerade i att skydda våra kunders integritet och kommer inte att dela personlig information med tredje part.

  7. Reklamationer och återbetalningar: Om du inte är nöjd med vår tjänst, vänligen kontakta oss inom 24 timmar efter tjänstens slutförande. Vi kommer att göra vårt bästa för att rätta till situationen, vilket kan inkludera en omarbetning av tjänsten eller en partiell eller full återbetalning.

  8. Provstädning till priset av 120 kr per timme gäller endast för nya kunder vid första hemstädningen. Detta pris gäller under förutsättning att kunden fortsätter med hemstädning i minst sex månader framåt. Om kunden inte önskar fortsätta med regelbunden hemstädning kallas det för engångsstädning, och i detta fall gäller det ordinarie priset.”

Genom att fortsätta med bokningen erkänner och godkänner kunden dessa bokningsvillkor.