fbpx
Gör din byggplats skinande ren
Vi erbjuder en rad olika städtjänster, inklusive byggstädning. Med över 10 års erfarenhet av byggstädning har vi utvecklat en expertis som gör att vi kan garantera en hög kvalitet på vår service.Anlita FreshTrend för byggstädning!
Kontakta oss

Proffsig byggstädning av
högsta kvalitet

Vi förstår vikten av att genomföra en noggrann och effektiv byggstädning. När du anlitar oss för att städa efter ditt byggprojekt kan du vara säker på att vi tar hand om allt från bortforsling av skräp till rengöring av ytor och installationer.

Våra professionella städare är välutbildade och utrustade med de senaste verktygen och teknikerna för att utföra en byggstädning som överträffar dina förväntningar. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en service som är både pålitlig och kostnadseffektiv.

Vi har en passion för att skapa rena och säkra arbetsmiljöer och vi tror att byggstädning är en viktig del av det arbetet. Vi är övertygade om att vår expertis och erfarenhet kommer att göra skillnad för dig och ditt byggprojekt.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och priser. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din byggstädning och att visa dig varför vi är det självklara valet för dig och ditt företag.

Tack för att du valde FreshTrend!

Rensa upp efter ditt byggprojekt med

FreshTrends expertis inom byggstädning!

Vår erfarna och välutbildade städtrupp har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera högkvalitativ byggstädning. Vi använder de senaste teknikerna och produkterna för att säkerställa en effektiv och grön städning. Vi tar också hänsyn till dina unika behov och skräddarsyr en lösning som passar just ditt bygge och dina krav.

Vår byggstädning inkluderar allt från grundstädning till detaljerad städning efter bygget är klart. Vi tar hand om allt från damm och skräp till borttagning av skyltar och skyddsmaterial. Vi säkerställer också att alla ytor är rena och fräscha, inklusive golv, väggar, fönster och tak.

Vårt mål är att leverera en städning som inte bara ser bra ut, men som också är hälsosam och säker för alla som arbetar eller besöker byggnaden. Vi använder enbart miljövänliga produkter och tekniker för att säkerställa att vi inte påverkar miljön på något negativt sätt.

Byggstädning
Hemstädning

Fokusera på byggprojektet och låt oss ta hand om städningen - FreshTrend är här för dig!

VIKTIGASTE FAKTORER
SOM PÅVERKAR PRISET

  • Inglasad balkong
  • Inredd källare / Gillestuga
  • Vindsförråd
  • Svårt tillgängliga ytor som kräver specialutrustning.

INGÅR EJ:

  • Ommöblering / Tunga lyft i bostaden
  • Ventilationskanaler
  • Braskaminer
  • Arbeten på höga höjder (skylift, kran eller dylikt)

NYTT INOM RUT & ROT

VIKTIGT! För de flesta städtjänster i Sverige gäller RUT-avdraget. Från och med 1 januari 2021 är RUT-avdraget höjt till 75.000 kr per person och kalenderår.
” Riksdagen har den 25 november beslutat att rutavdraget utvidgas med fyra nya tjänster. Det gäller arbeten som påbörjas, avslutas och betalas från och med 1 januari 2021.
Följande fyra tjänster ger då rätt till rutavdrag: 
För tvätt och transport till återanvändning ska arbetskostnaden schablonberäknas till 50 procent av totalkostnaden. För övriga tjänster ska faktisk arbetskostnad anges. Taket för rutavdraget höjs samtidigt till 75 000 kronor per person och år, jämfört med dagens 50 000 kronor. Rotavdraget kvarstår med max 50 000 kronor per person och år.”
kontakta oss för mer information

Vad innebär Nöjd Kund Garanti:

FRESH TREND STÄDGRUPP

Fresh Trend är ett pålitligt och kostnadseffektivt alternativ för alla dina byggstädningbehov. Vi erbjuder en högkvalitativ städning till ett rimligt pris och vi garanterar att du alltid kommer att vara nöjd med vår service. Så välj Fresh Trend för din nästa byggstädning och upplev skillnaden själv.

Om mot allt förmodan du blir inte nöjd med städnings kvalité, kommer vi i första hand tillbaka och åtgärdar de moment som blev inte bra. Det betyder att anspråk och eventualiteter måste meddelas till oss inom 72 timmar efter avslutad städning. Om de åtgärdas på egen hand, gäller inte garantin.