fbpx

Hemstädning Solna

Välkommen till Fresh Trend Stadsgrupp, det bästa valet för hemstädning Solna! Vi är en professionell städfirma som erbjuder högkvalitativa och prisvärda hemstädningstjänster i Stockholm och dess omgivningar. Med vårt erfarna och kompetenta team kan vi garantera att ditt hem blir skinande rent och fräscht. Som en av de bästa i branschen kan vi stolt erbjuda hemstädning bäst i test!

Loading

STÄD SERVICE

Kontakt Stockholm

Skulle du rekommendera Fresh Trend Städ
Hemstädning Solna

Hemstädning Solna – våra tjänster och priser

För nya kunder erbjuder vi en rabatt på våra städtjänster! Dessutom har vi ett fantastiskt erbjudande för dig: Gratis Fönsterputs! Teckna abonnemang med Fresh Trend Stadsgrupp minst på sex (6) månader hemstädning och få gratis fönsterputs.

Boka vår tjänst här för att få ett fast pris-erbjudande!

På Fresh Trend Stadsgrupp erbjuder vi ett brett utbud av hemstädningstjänster som passar varje hushåll och budget. Våra hemstädning stockholm priser är konkurrenskraftiga och vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga värde för våra kunder. Här är några av de tjänster vi erbjuder:

 • Regelbunden hemstädning: För de som önskar en ständigt ren och välskött bostad kan vi erbjuda regelbunden hemstädning på vecko- eller månadsbasis.
 • Storstädning: En grundlig rengöring av hela bostaden, perfekt för att fräscha upp hemmet inför säsongsbyten eller efter renoveringar.
 • Flyttstädning: En komplett rengöring av din bostad inför flytt, inklusive fönsterputsning och garanti.
 • Fönsterputsning: Professionell rengöring av fönster för att ge ditt hem ett skinande rent utseende.

Vad kostar hemstädning?

Våra priser varierar beroende på storleken på bostaden, tjänstens omfattning och eventuella särskilda önskemål. Kontakta oss för att få en skräddarsydd offert baserad på dina behov och förutsättningar.

Söker du efter hemstädning i andra områden? Vi har dig täckt! Vi erbjuder våra tjänster i flera regioner och gator, till exempel hemstädning Täby, Hemstädning Huddinge och många andra områden. Varje gång vi duplicerar vårt innehåll kommer området att ändras för att passa dina behov.

Varför välja Fresh Trend Stadsgrupp för hemstädning Solna?

Varför välja Fresh Trend Stadsgrupp för hemstädning i Solna?

Här är några av de skäl som gör oss till det bästa valet för hemstädning i Stockholm:

 1. Erfarenhet och kompetens: Vårt team består av erfarna och professionella städare som är välutbildade och har kunskapen för att ge dig bästa möjliga resultat.
 2. Miljövänliga rengöringsmedel: Vi använder endast miljövänliga och icke-skadliga rengöringsprodukter för att säkerställa en ren och hälsosam miljö för dig och din familj.

 3. Kundnöjdhet: Vi lägger stor vikt vid att tillgodose våra kunders behov och förväntningar. Vi skräddarsyr våra städtjänster efter dina önskemål och strävar efter att överträffa dina förväntningar.

 4. Flexibilitet: Vi erbjuder flexibla städtider och tjänster för att passa dina behov och schema. Oavsett om du behöver regelbunden städning, storstädning eller flyttstädning, så kan vi anpassa våra tjänster efter dina önskemål.

 5. Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder prisvärda hemstädningstjänster i Solna utan att kompromissa med kvaliteten. Våra hemstädning Solna priser är bland de bästa på marknaden.

 6. Omfattande tjänsteutbud: Förutom hemstädning erbjuder vi även en rad andra städtjänster, såsom kontorsstädning, trappstädning och fönsterputsning.

 7. Lokal närvaro: Vi är stolta över att vara en lokal städfirma med stark närvaro i Stockholm och dess omgivningar. Vi förstår de unika behoven hos våra kunder och strävar efter att erbjuda tjänster som passar deras krav.

Så tveka inte längre, kontakta Fresh Trend Stadsgrupp för hemstädning Solna idag och dra nytta av våra fantastiska erbjudanden! Boka vår tjänst här för att få ett fast pris-erbjudande och upplev skillnaden med våra professionella och pålitliga städtjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett rent och trivsamt hem för dig och din familj.

FRÅGOR & SVAR

Kostnaden för hemstädning en gång i månaden varierar beroende på flera faktorer, som bostadens storlek och företagets priser. Det är bäst att kontakta Fresh Trend direkt för en offert som passar dina behov.

Nej, om du garanterar att alltid vara hemma när städningen påbörjas och avslutas behöver vi ingen nyckel.

Hemstädningens pris varierar beroende på bostadens storlek, frekvens och den valda städtjänsten. För att få en exakt prisuppgift, kontakta Fresh Trend för en skräddarsydd offert.

Tiden det tar att städa en bostad på 100 kvm kan variera beroende på bostadens skick och hur grundligt den ska städas. I genomsnitt kan det ta mellan 3-5 timmar, men det är viktigt att komma ihåg att varje bostad är unik.

För att städa en bostad på 130 kvm kan det ta mellan 4-6 timmar, beroende på bostadens skick och städningens omfattning. Tiden kan variera, så det är bäst att konsultera Fresh Trend för en mer exakt tidsuppskattning.

Ja, du kan använda RUT-avdraget för hemstädning. Fresh Trend hjälper dig att hantera RUT-avdraget, och du får automatiskt en reducerad faktura där avdraget redan är inkluderat.

Frekvensen för hemstädning beror på dina individuella behov och önskemål. Vissa föredrar veckostädning, medan andra kanske vill ha städning varannan vecka eller en gång i månaden. Fresh Trend kan erbjuda flexibla lösningar som passar din livsstil och ditt schema.

Vad ingår i hemstädning

Alla rum
 • Dammtorkning av öppna ytor och fönsterbrädor
 • Avlägsnande av vissna blommor
 • Rengöring av speglar, lampor och elektronik
 • Fläckborttagning från dörrar, lister och strömbrytare
 • Dammsugning av stoppade möbler och dammtorkning av krukväxter vid behov
 • Kök

 • Dammtorkning av öppna ytor och fönsterbrädor
 • Avlägsnande av vissna blommor
 • Rengöring av speglar, lampor och elektronik
 • Fläckborttagning från dörrar, lister och strömbrytare
 • Dammsugning av stoppade möbler och dammtorkning av krukväxter vid behov
 • Badrum

 • Städning av handfat, toalett, dusch och badkar, inklusive rör under
 • Rengöring av väggar och öppna hyllor
 • Rengöring av speglar och kranar samt fläckborttagning från dörrar, dörrkarmar och strömbrytare
 • Dammning av lampor och ventiler
 • Vill du göra din vardag enklare?

  FRESH TREND STÄDGRUPP

  Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

  Visste du att du kan utnyttja RUT-avdraget? När du köper rot- eller ruttjänster behöver du inte själv ansöka om rot- eller rutavdraget – det sköts av utföraren. Tveka inte att ringa oss på 070 892 8619 för prisuppgifter och rådgivning, eller skicka ett e-postmeddelande angående hemstädning i Solna!