fbpx

Guide till hur du städar din lägenhet innan du flyttar in 

 Även om din nya lägenhet kan se helt ren ut, kan du ge den en bra djuprengöring själv innan du flyttar i dina ägodelar för att säkerställa att allt desinficeras och ger dig en ren skiffer. 

Så här ser du till att ditt nya hem är rent och redo för dig. 

Börja från toppen

När du börjar städa, börja alltid uppifrån och arbeta dig neråt. Och vi pratar hela vägen högst upp! Saker som tak, takfläktar och högskåp kommer sannolikt att generera damm. 

Kök

Ditt kök är sannolikt ett av dina mest använda områden i ditt hem. Ditt kök rymmer massor av saker och genom att rengöra det först; Det kommer att vara klart när du behöver ta en snabb paus från uppackning till lunch eller middag. 

Sovrum

Även om en flyttdag kan verka som en evighet, vill du någon gång att ditt huvud ska slå i kudden för en fin, lång snooze. Efter att ha attackerat köket och badrummet, fokusera på att städa och ställa in ditt sovrum. 

Golv

Golv bör vara det sista du rengör eftersom allt damm du sparkar upp och städar resten av din lägenhet i slutändan kommer att landa här. Räkna flyttstädning i Stockholm område med Freshtrend Cleaning! Kontakta vårt team och lär dig mer om våra lösningar så kommer du inte ångra dig! 

Du vill kanske läsa också