fbpx

Flyttstädning Täby

Välkommen till Fresh Trend, den ledande städfirman i Stockholm som erbjuder professionell flyttstädning av högsta kvalitet. Vi är specialister på flyttstädning av lägenheter, villor och kontor i Stockholm och dess omnejd. Oavsett om du flyttar in eller ut, är vårt team av erfarna och kunniga städare redo att göra ditt hem skinande rent. Boka vår tjänst här för att få ett fast pris på flyttstädning Täby!

Loading

STÄD SERVICE

Kontakt Stockholm

Skulle du rekommendera Fresh Trend Städ
Flyttstädning Täby

Flyttstädning Täby – Fräscha upp ditt nya hem med Fresh Trend

Flyttstädning är en grundlig och djupgående rengöring av hela bostaden som utförs inför en flytt. Det inkluderar dammtorkning, golvvård, fönsterputsning, rengöring av kök och badrum samt noggrann rengöring av alla ytor, vrår och skrymslen. En väl genomförd flyttstädning säkerställer att ditt nya hem är rent och fräscht när du flyttar in, samt att ditt gamla hem lämnas i gott skick inför de nya ägarna eller hyresgästerna.

Flyttstädning i Täby med Fresh Trend

Hos Fresh Trend är vi stolta över att erbjuda förstklassig flyttstädning i Stockholm och dess omnejd. Vårt team av professionella städare är noggrant utvalda och utbildade för att säkerställa att vi alltid levererar enastående resultat. Vi anpassar våra flyttstädningstjänster efter dina behov och erbjuder flexibla lösningar för både privatpersoner och företag.

Flyttstädning av lägenheter, villor och kontor

Oavsett om du flyttar från en lägenhet, villa eller kontor, har Fresh Trend lösningen för dig. Vi har lång erfarenhet av att städa alla typer av bostäder och kontorslokaler och vi är väl medvetna om de unika utmaningar som varje miljö innebär. Du kan lita på att vi kommer att göra vårt yttersta för att din flyttstädning blir så effektiv och smidig som möjligt.

Flyttstädning pris och vad kostar flyttstädning?

Priset för flyttstädning varierar beroende på storleken på bostaden eller kontoret samt de specifika behoven för varje kund. Hos Fresh Trend strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnadsuppskattningar. Boka vår tjänst här för att få ett fast pris på flyttstädning. Och glöm inte att vi erbjuder rabatt för nya kunder!

Flyttstädning i olika områden och gator

Fresh Trend erbjuder flyttstädning i alla stadsdelar och områden runt Stockholm, som till exempel Flytstädning Täby, Solna, Huddinge, Älvsjö, Södermalm, Vasastan, Östermalm, Kista och många fler. Varje gång vi duplicerar vår tjänst för ett nytt område kommer innehållet att vara detsamma, men området kommer att ändras. Detta innebär att vi kan erbjuda våra tjänster till fler kunder över hela Stockholm och omgivande områden.

Miljövänliga flyttstädningstjänster

På Fresh Trend är vi engagerade i att skydda vår planet och vi använder därför enbart miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter och metoder. Vi väljer produkter som är skonsamma mot både miljön och människors hälsa, samtidigt som vi säkerställer att de är effektiva för att göra ditt hem skinande rent.

Varför välja Fresh Trend för flyttstädning i Stockholm?

När du väljer Fresh Trend för flyttstädning i Stockholm kan du vara säker på att du får en professionell och högkvalitativ tjänst. Här är några av anledningarna till varför du bör välja oss:

 • Erfarna och professionella städare
 • Flexibla lösningar anpassade efter dina behov
 • Miljövänliga och hållbara rengöringsmetoder
 • Konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnadsuppskattningar
 • Nöjdhetsgaranti för alla våra tjänster
 • Rabatt för nya kunder

Så här bokar du flyttstädning med Fresh Trend

Att boka flyttstädning med Fresh Trend är enkelt och smidigt. Följ dessa steg för att få ditt hem skinande rent:

 1. Klicka på “Boka vår tjänst här” för att få ett fast pris på flyttstädning.
 2. Börja genom att välja storleken på ditt hem
 3. Fyll i dina kontaktuppgifter och ange det område i Stockholm där du behöver flyttstädning.
 4. Välj det datum och den tid som passar dig bäst för flyttstädningen.
 5. Ta del av vårt direktpris och upplev en professionell flyttstädning till ett förmånligt pris utan att behöva kontakta oss för en offert.
 

Flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen och bidrar till att göra övergången till ditt nya hem så smidig och bekymmersfri som möjligt. Fresh Trend är den ledande städfirman i Stockholm som erbjuder flyttstädning av högsta kvalitet för lägenheter, villor och kontor i och runt Stockholm. Boka vår tjänst här för att få ett fast pris på flyttstädning och dra nytta av vår rabatt för nya kunder. Vi ser fram emot att göra ditt hem skinande rent och fräscht inför din flytt!

FRÅGOR & SVAR

Tiden det tar att genomföra en flyttstädning varierar beroende på storleken på bostaden eller kontoret samt hur mycket möbler och saker som finns kvar i utrymmet. I genomsnitt kan en flyttstädning ta mellan 4 till 8 timmar, men det kan variera beroende på förhållandena.

Det är bäst att boka flyttstädning så snart du har ditt flyttdatum klart. Vi rekommenderar att boka minst en vecka i förväg för att säkerställa att vi har tillgänglighet på det datum som passar dig bäst.

Det är möjligt att boka flyttstädning samma dag som flytten, men vi rekommenderar att boka några dagar i förväg för att säkerställa att vi kan erbjuda dig den bästa tjänsten och tid som passar dig.

På Fresh Trend är vi stolta över vår höga kvalitet och kundnöjdhet. Om du av någon anledning inte är nöjd med vår flyttstädning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan åtgärda eventuella problem och säkerställa din tillfredsställelse.

Du behöver inte vara närvarande under flyttstädningen, men det är viktigt att vi har tillgång till bostaden eller kontoret för att utföra tjänsten. Du kan lämna nycklarna till oss eller arrangera med någon att släppa in oss på plats.

Vi accepterar flera betalningsmetoder, såsom kortbetalning, Swish, faktura och banköverföring. Vänligen kontakta oss om du har några frågor angående betalning.

Flyttstädning är en engångstjänst som utförs inför en flytt. Om du är intresserad av regelbunden städning efter flytten erbjuder vi även hemstädning, kontorsstädning och andra städtjänster för att uppfylla dina behov. Kontakta oss för mer information om våra andra tjänster.

Vad ingår i flyttstädning Täby ?

 • Dammtorkning av alla ytor, lister och fönsterbrädor
 • Rengöring av golv, dörrar och dörrkarmar.
 • Fönsterputsning, både in- och utvändigt.
 • Rengöring av kök, inklusive skåp, lådor, vitvaror och bänkskivor.
 • Rengöring av badrum, inklusive kakel, speglar, handfat, toalett och dusch/badkar
 • Tvättning av väggar, tak och element.
 • Rengöring av garderober, hyllor och andra förvaringsutrymmen.
 • Borttagning av spindelväv och damm från hörn och vrår.

Vi hjälper dig med din flyttstädning Täby

FRESH TREND STÄDGRUPP

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Visste du att du kan utnyttja RUT-avdraget? När du köper rot- eller ruttjänster behöver du inte själv ansöka om rot- eller rutavdraget – det sköts av utföraren. Tveka inte att ringa oss på 070 892 8619 för prisuppgifter och rådgivning, eller skicka ett e-postmeddelande angående Flyttstädning  Täby!